image

Basiscursus 2022

Start: 09/04/2022 - 10:00 - Einde: 16/04/2022 - 18:00


Locatie en adres: Massembre (België) - Massembre 84, 5543 Heer-sur-Meuse (België)


Prijs: €155,00



Georganiseerd door: Basiscursus 2022 || Brugge


Basiscursus 2022

Welkom in de kandidaatstellingstool voor de basiscursus 'animator in het jeugdwerk' van Kazou Brugge! 

Deze basiscursus gaat door in Massembre (Heer-sur-Meuse) én is geattesteerd. D.w.z. dat je een attest animator in het jeugdwerk kan behalen. Om dit te behalen moet je na de cursus meegaan op vakantie als moni bij wijze van stage. Indien geslaagd krijg je een digitaal attest.

VOORWAARDEN om deel te nemen:
- je wordt 1617, 18 of 19 jaar in het jaar 2022
- je bent vrij van 9 april tot en met 16 april 2022 voor de cursus zelf
- je bent razend enthousiast om moni te worden bij Kazou!

BELANGRIJK:
- door deze inschrijving beland je op de kandidatenlijst. Dit is nog geen garantie op een plaats op de cursus. Dit is de eerste stap van je kandidatuur en deze vervolledig je door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.
- wanneer je succesvol op de kandidatenlijst bent ingeschreven, ontvang je van ons een mailtje met daarin de uitnodiging om je tijdens een kennismakingsgesprekje kort even bij ons op de vakantiedienst te komen voorstellen. Na dit gesprek kunnen we je definitief inschrijven. Je mag van Kazou Brugge een seintje verwachten ten laatste eind november.
Update rond COVID: Voorlopig doen wij geen kennismakingsgesprekjes, aangezien wij van thuis uit werken. 
- indien je aangeduid wordt als cursist voor de cursus ontvang je enkele maanden voordien meer info en een factuur. Dit is een vaste prijs maar wordt door sommige jeugddiensten deels of volledig terugbetaald (meer info bij de jeugddienst van je gemeente).

Momenteel is onze basiscursus reeds volzet! Je komt op de reservelijst terecht en we geven je een seintje van zodra er een plaats is vrijgekomen.

WAT DOEN WE OP CURSUS??
Spelenderwijs gaan we alles leren wat je moet weten of kunnen om mee te gaan op vakantie met Kazou. Hoe begeleid je de jongeren? Welke activiteiten maak je best en hoe? Hoe ga je om met bepaald gedrag van kinderen? Wat als er iets medisch foutloopt?

IK HEB AL EEN ATTEST...
Indien je al een attest hebt kan je overwegen onze instapcursus volgen. Dit is een verkorte versie van de basiscursus en staat je ook toe om mee te gaan met Kazou indien je positief geëvalueerd wordt op de instapcursus. Meer info via instap.wvl@kazou.be.

NOG VRAGEN?
Mail gerust naar vrijwilligers.brugge@kazou.be





Contactgegevens:


Naam: Lies Debacker

E-mail: vrijwilligers.brugge@kazou.be

Telefoon: 050 44 03 42

Vervoersinfo:


Voor deze activiteit leggen we een bus in van Brugge naar Massembre.


Toon locatie op de kaart

Kandidaat stellen

Kandidaat stellen voor deze activiteit kon tot 22/01/2022 en is dus niet meer mogelijk.