INSCHRIJVEn? klik hier!  

Op zondag 15 september 2019 is iedereen met een Kazou-hart welkom op de TKD. Samen met alle deelnemers van Kazou Brugge en Jomba West-Vlaanderen, ouders en familie willen we de zomer van 2019 op een unieke manier afsluiten. Tussen 10 en 18 uur nemen we je mee op wereldreis en toveren we het Boudewijn Seapark om tot een verrassend Kazouland. Naast de attracties van het pretpark zorgen we ook voor heel wat extra animatie, activiteiten, shows en een echte Kazousfeer.

In de namiddag is er voor de allerkleinsten een optreden van Jeuk Liveband for Kids. Om 17u sluiten we de dag spetterend af dankzij RFF, Rewind Fast Forward. Frontzangers Giovanni Kemper (bekend van onder meer 'Nachtwacht' en de Ketnetband), Bram Van Outryve en Steve Kashala maken er een feestje van!

De TKD is een ideaal moment om je vakantievrienden en -vriendinnen terug te zien, net als je moni's, en samen herinneringen op te halen aan de onvergetelijke vakantie(s) met Kazou. Schrijf je dus zeker in en zorg dat je erbij bent, het wordt een fantastische dag!

Inschrijven

Inschrijven is noodzakelijk, zowel voor de toegang tot het Boudewijn Seapark als voor de barbecue over de middag. Dit kan via de website http://inschrijvingen.kazoubrugge.be. Vervolgens moet je inloggen met het inschrijvingsnummer en wachtwoord die je per post werden toegestuurd. Vind je deze gegevens niet meer terug? Contacteer ons even via brugge@kazou.be.

Inschrijven kan tot 1 september 2019.

toegang

Elke deelnemer aan een Kazouvakantie in 2019 (winter en/of zomer) van Kazou Brugge of Jomba West-Vlaanderen wordt gratis uitgenodigd op deze onvergetelijke dag. De TKD is een familiedag en dus zijn ook ouders, broers, zussen,... van harte welkom aan een straffe Kazouprijs. Vooraf inschrijven is noodzakelijk, zowel voor de Kazoudeelnemers als voor familieleden.

Toegangsprijzen:

  • Deelnemer Kazou: gratis
  • Kind -85cm: gratis
  • Seizoenspas Boudewijn Seapark: gratis
  • Kind tussen 85cm en 99cm: €7
  • Kind >1m en volwassenen: €13

BBQ

Voor wie honger krijgt, organiseren we over de middag een lekkere barbecue. Voor volwassenen worden 3 stukken vlees voorzien, voor de kinderen 2 stukken. Ook vegetariërs zullen zeker hun buikje kunnen vullen. Dit wordt verder aangevuld met koude bereidingen als aardappel- en pastasalade en curryrijst. De kinderen krijgen als dessert ook nog een ijsje. Vooraf inschrijven voor de barbecue is noodzakelijk! Dranken zijn niet inbegrepen in de prijs en kunnen ter plaatse cash betaald worden aan de bar.

De barbecue gaat door in de ijspistezaal van het Boudewijn Seapark, de toegang is ter hoogte van de paardenmolen. Indien je samen met vrienden of familie wil tafelen, dan raden we aan om samen aan te schuiven aan de 'BBQ-kassa' bij aankomst aan het Boudewijn Seapark. We werken namelijk met verschillende shiften die we verdelen via polsbandjes die je ontvangt aan de ingang van het park. De eerste shift gaat van start om 11u45.

BBQ-prijzen:

  • Kind - vlees (kip + worst + ijsje): €9
  • Kind - vegetarisch (2 groentenburgers + ijsje): €9
  • Volwassene - vlees (kip + worst + beenham): €12
  • Volwassene - vegetarisch (3 groentenburgers): €12

Bereikbaarheid

Het Boudewijn Seapark vind je in de A. De Baeckestraat 12, 8200 Brugge

Wie met de wagen komt, kan parkeren op de parking van het Boudewijn Seapark. De kostprijs hiervan is 8 euro. Parkingtickets kunnen worden gekocht in de shops, aan de kassa, het onthaal en in het SeaSide restaurant vooraan.

Voor fietsers voorzien we voldoende fietsenstallingen aan de inkom van het Boudewijn Seapark.

Als je met het openbaar vervoer komt, kan je vanaf station Brugge de buslijnen 7 of 17 van De Lijn richting Sint-Michiels nemen en uitstappen bij halte 'Sint-Michiels Boudewijnpark'.

annuleren

Ben je ingeschreven voor de TKD, maar wil je annuleren? Dit kan enkel schriftelijk via mail aan brugge@kazou.be. Vóór 31 augustus 2019 kan dit kosteloos, nadien zal het volledig betaalde bedrag in rekening worden gebracht als annulatiekost.

 

Contact

Een vraag voor Kazou Brugge? Stuur ons een mailtje en we antwoorden zo snel mogelijk ...


Loading...